Saltar a continguts

Col·lectiu Gent Gran de Mira-sol

Navegació

Menú principal

Breu història

Lluïsa Monfort
Ampliar imatge
Lluïsa Monfort
La Sra. Lluïsa Monfort, actualment Presidenta d'aquest Col·lectiu de Gent Gran de Mira-sol, és la primera dona en la història del Casal en ocupar aquest càrrec.
El Col·lectiu es va formar l'any 1993, quedant inscrit amb el número 15.680 en el Registre d'Associacions de la Generalitat de Catalunya, en data 26 de setembre de 1994.

El Col·lectiu funciona en règim d'autonomia, sense cap afany de lucre. Els seus ingressos provenen exclusivament de les aportacions dels seus socis i de la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat i de la Generalitat de Catalunya.

D. Eustaquio Martinez
Ampliar imatge
D. Juan Muerte
Ampliar imatge
El Col·lectiu sempre ha estat ubicat dintre del recinte del Casal Cultural de Mira-sol. L'any 2003 l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès va efectuar unes obres de millora i ampliació del Casal Cultural, que van permetre que el nostre Col·lectiu pogués gaudir d'un espai més ampli.

ELS NOSTRES PRESIDENTS
La relació de Presidents de l'Entitat fins ara és:

● José Castillo Lizarraga (1993-1994)
● José Martinez Montes (1994)
● Eustaquio Martínez Sánchez (1995-2004) i President d'Honor
● Juan Muerte Moriche (2005-2014 )
●.Lluïsa Monfort (2014-2...)
Sr. José Castillo
Ampliar imatge
Entrega de la placa
Ampliar imatge
En l'Assemblea General i Extraordinària, celebrada el 20 de febrer del 2005, i a proposta de la Junta Directiva, els socis van acordar nomenar President d'Honor a D. Eustaquio Martínez, que ha estat al capdavant del Col·lectiu gairebé deu anys. En el transcurs de la festa de Sant Jordi, l'alcalde de Sant Cugat Sr. Lluís Recoder, li va fer lliurament de la placa.


Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats